Blog

Chceš vědět co znamená tvoje barvička?

01.09.2013 11:37
Chceš vědět co znamená tvoje barvička?
 
 
 
Červená barva je mimořádně povzbuzující a aktivní barva.Podněcuje hluboké emoce.Zahřívá,zvyšuje krevní tlak,napomáhá
trávení,dodává sílu a energii,zrychluje dech,upoutává pozornost našich pohledů,dokáže nadchnout,pozor-na pracovišti může přivodit stres.Je barvou krve,boje,zuřivosti, násilí, vášní,ale i lásky,touhy,akce,nebezpečí,vitality,odvahy,impulzu, agresivity a vůle.
 
 
 
 
Oranžová barva se považuje za nejveselejší barvu.Oranžová vyjadřuje slavnost,hojnost,energii, aktivitu,slunce,teplo a moudrost. Posiluje tělo, podporuje trávení, pomáhá překonávat citové ochromení a deprese. Působí antimelancholicky, vyvolává zapomenuté emoce a povzbuzuje ke změně,podporuje zdravé prosazování, podporuje aktivitu, snižuje podrážděnost a nepřátelskost.
 
Žlutá barva je veselá, živá barva, pronikavá a projasňující, slunce, které dává chuť do života. Symbolizuje i zlato, úrodu, naději, očekávání, ideály, optimismus. Rozvíjí samostatnost, nezávislost, uvědomění si sebe sama. Je to prý první barva, kterou vidí novorozenec.Žlutá podporuje intuici a tvořivost. Pozor. Žlutá s příměsí hnědé se snadno změní v ošklivou, špinavou barvu, která zvyšuje nepřátelství a agresivitu.
 
Zelená barva je barvou naší Země. Je nejrozšířenější barvou na naší planetě, barvou vegetativního života, která podporuje rozvoj, růst a zdraví úsudek. Vyjadřuje nezralost, nezkušenost, tradice, rovnováha, svěžest, ale i závist. Má tišící účinky, uklidňuje nervovou soustavu. Povzbuzuje přátelství, pocity sounáležitosti s ostatními, mír. Souvisí se smyslovým vnímáním, službou druhým, s potřebou být užitečný.
 
Tyrkysová barva rozvíjí přátelství, družnost, komunikaci a sebevědomí. Její energie způsobuje uvolnění, uklidnění, harmonii, duševní svěžest a bdělost. Tlumí touhu po uznání, náladovost, předsudky, úzkoprsost, vztahovačnost a neschopnost vyjít s ostatními.
 
Modrá barva uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít inspiraci a intuici. Představuje vzduch, mír, loajalitu, jistotu, spravedlnost, soulad, klid a romantiku. Je také barvou hluboké vody, v níž se odráží vysoké nebe, s kterým nás tak nás spojuje. Prostřednictvím modré barvy můžeme zklidnit svou mysl, rozjímat a relaxovat. Pomáhá proti pocitům samoty a opuštěnosti, zpomaluje dýchání, způsobuje pocit zkracovaní času Spojuje se s uvážlivým, mírným způsobem života. Je barvou vzpomínek.
 
Bílá barva je barvou radosti, naděje, nevinnosti, čistoty, idealismu, optimismu, začátku i konce.Budí dojem neohraničenosti a prázdnoty. Dává sílu, je světlem, které očišťuje celou energetickou soustavu. Stabilizuje, posiluje, probouzí bdělé vědomí a tvořivost.
 
Růžová barva vzniká při malování smícháním bílé a červené. A stejně jako červená, je i růžová barvou tělesnou, i když mnohem jemnější. Probouzí soucit, přátelství a lásku. Podporuje vnitřní čistotu a zklidňuje emoce. Zahání hněv a pocity opuštěnosti.
 
Fialová barva je duchovní barvou, pomáhá harmonizovat jak fyzické, tak i duchovní energie. Přináší inspiraci, a také pokoru, napomáhá meditacím. Vyjadřuje kreativitu, blahobyt, úctu, magii. Je barvou snílků, filosofie, melancholie. Podporuje intuici a kreativitu, snižuje krevní tlak, potlačuje chuť k jídlu.
 
Zlatá barva vyjadřuje světlo, bezpodmínečnost, toleranci, přijímání, nadhled a sebepoznání. Poskytuje ochranný štít při energetických útocích. Pomáhá zpracovávat pocity ohrožení , beznaděj, útlak, temnotu, opuštěnost a konflikt mezi duší a egem.
 
Hnědá barva dodává pocit domova a bezpečí, obklopuje a uklidňuje. Působí jistě, spolehlivě, teple, vyzařuje z ní důvěrnost a prostota. Pomáhá probudit zdravý rozum, schopnost stát střízlivě nohama na pevné zemi. Ocení ji lidé, kteří potřebují získat jistotu a oporu ve světě, který jim připadá příliš ohrožující.
 
Šedá barva je barvou kompromisu, opatrnosti, neutrality a nerozhodnosti.
 
Černá barva je barvou tmy, nevědomí, smrti a smutku. Příliš mnoho černé může navodit stavy sklíčenosti, zhoršit citový i tělesný stav člověka. Vyjadřuje zánik, rebelství, vnitřní konflikt. Ve spolupráci s ostatními barvami ale může působit jako ochranná barva, nejúčiněji v kombinaci s bílou, kdy vyrovnává polaritu lidem, kteří nad sebou ztrácejí vládu. Černá a bílá jsou symbolem protikladů, které bez sebe nemohou existovat a nedávají smysl.
 
 

Memes do chatu na fb!

11.08.2013 14:40
[[164413893600463]] - Me Gusta.
[[218595638164996]] - Bitch Please.
[[189637151067601]] - LOL.
[[129627277060203]] - Poker Face.
[[100002752520227]] - Okay.
[[100002727365206]] - Fuck Yea
A jestli neumíte kopírovat naučte se to na spamět' ;D
Btw: zkopírujte do chatu od závorek po závorky

 

Způsoby sjíždění.. pro ty co nejezdí party hard po prdeli ;D

11.08.2013 14:28

Způsoby sjíždění..
pro ty co nejezdí party hard po prdeli ;D

1.Tangááče
sedneš si na prdel,a zařežeš si plavky,pojede to aspoň rychlejc(doporučuju zařezávat až na tobogánu)
2.Po břichu
plácneš sebou o tobogán..doporučuju lidem kteří mají větší břicho než pánevní kosti -_-
3.Po zádech
uděláš hají..pro větší efekt zvedni nohy a rude ála na obrácenýho brouka..nevýhoda je že nevíš kam jedeš
4.Po kolenách
jedna z nejrychlejších poloh..pro větší aerodynamiku s emůžeš přikrčit
5.Po zadu
prostě než tam nalezeš,otočíš se o 180stupňů..
počítej s tím že se rozbiješ v první zatáčce
6.Ála debatní kroužek
Sednete si s kamošem naproti sobě do turka a po ceste probíráte píčoviny
7.Jízda na verlybě
Vemete kámoše co ovládá způsob numero 2 a sednete si na něho a používáte ho jako..něco na čem se jezdí..;D
8.Na kruhu
zapadneš do toho obřího kruhu a jedeeš..jenže..to si tam prvně musíš dotáhnout ten kruh
9.Party hard vláček
jedete těsně za sebou třeba po kolenách..hodí se jen když někoho z těch lidí balíš -_-
10.Vanaaa
Jedeš od začátku co nejpomaleji..na začátek hodíš toho nejsilnějšího baču kterej to udrží..zastavíš se někde cca v půlce..pomalu zastavijou všichni za sebou a jen čumíte jak se plní voda za vama a namrdáváj to do vás další nic netušící lidi..
prdel jak chceš
hrozí vyhazov z aqua ;D

JAK NA NÁSTĚNKU DO POKOJE

09.08.2013 08:53
Čauky,
pžidávám různé tutoriály na make up apod. a napadlo mě, že můžu přidávat i tutorialy, které se vám můžou jednou hodit.
Chcete renovovat svůj pokoj a nevíte, jak ho oživit?! Nástěnka, to je to pravé pro váš pokojík!
Lehký návod, jak udělat z obyčejné korkové nástěnky přesně to co hledáte!
 
Budete potřebovat:
látku - dle vašeho výběru (mně osobně se líbí látky s moderním nebo zvířecím vzorem)
bílou vycpaninu
korkovou nástěnku
rýsováčky
barevnou/é stuhy
ozdobné rýsováčky
 
 

NÁRAMEK Z VÍČEK OD PLECHOVEK

06.08.2013 11:58
Untitled 2fg
 

 

Dnes vám přidávám návod, jak si vyrobit opravdu originální a jednoduchý náramek na ruku, tentokrát z víček od plechovek.
Jak jsem říkala již v předešlých článcích, mám ráda DIY, obzvláště, když je v tom zapojena recyklace a pokud patříte k milovníkům energy drinků, nebo jiných nápojů v plechovkách (například pivo) tak je tento návod určený přímo pro vás!
Já dřív takováto víčka sbírala a dávala si je na tašku. Mám jich opravdu spousty!
Potřebujeme:
- Víčka od plechovek (mohou být i různobarevná)
- Nějaký provázek, mašličku, či kůžičku
- Barvy v případě, že chcete mít náramek barevný (já to nabarvila lakem na nehty)
Postup:
Teď budeme jednotlivá víčka navlékat na provázek, aby jste pochopili, jak se to přesně dělá přikládám video. Ale jestli chcete mít ten náramek barevný, tak samozřejmě nejdřív jednotlivá víčka nabarvíme.
Tak snad už je vám vše jasné. Pokud by jste nechtěli mít takové vázání, jak je zde na videu, můžete použit různé bižuterské komponenty.
Zde přikládám fotografie mých náramků:

 

KNOFLÍKOVÉ LEGINY

06.08.2013 11:57

Potřebujete:

Punčochy nebo legíny.
Nitě v barvách knoflíků a jehlu.
A to hlavní různobarevné knoflíky.
Postup:
Vezmete punčochy nebo legíny a pořádně je vyperete v ruce, pak je jen vysušíte a našijete na ně různobarevné knoflíky.

 

 

Vyrob si náramek ze zipu

27.07.2013 14:32

Našla jsem dokonalý návod, jak si ze zipu vyrobit náramek na ruku. Takovéto nápady se mi líbí hlavně proto, že se vyrábí z věcí, které běžně najdeme doma  nebo jsou velmi levné a přesto je výsledek stylový a velice užitečný.

Budeme potřebovat:

  • zip
  • pyramidky, řetízky
  • jehlu a nit / šicí stroj
  • případně tavící pistoli
  • širokou černou gumu

Postup je velice jednoduchý. Na zip si připevníme pyramidky nebo tavící pistolí přilepíme řetízek. Na zip k rozdvojenému konci přišijeme gumu (asi tak 3-4 cm, aby přesahovala). Poté zip sešijeme. A je hotovo.

Pro lepší pochopení návodu přikládám obrázek.

zdroj obrázku: weheartit.com

Fotografie vašich hotových výrobků posílejte na: my-style01@seznam.cz

Galaxy cross shirt

27.07.2013 14:30

čuZzZZz všem čtenářům :)

Vím, že sem často přidáváme články, které se týkají „galaxy“ motivu. Tento nápad se mi ale tak zalíbil, že jsem si toto tričko hned musela vyrobit :). Já jsem velký milovník křížů, a proto vám sem tento článek musím dát.

Postup je samozřejmě podobný těm ostatním – velice jednoduchý a přitom je výsledek naprosto úžasný.

Potřebujeme:

  • Barvy na textil (fialová, modrá, bílá) – dobré je, pokud si hodláte motiv udělat na černé tričko, koupit si barvy speciálně na tmavý textil. Barvy jsem pořídila v papírnictví okolo 40,- kus.
  • Bílé nebo černé tričko.
  • Houbičku
  • Papírovou lepící pásku
  • krejčovskou křídu
  • pravítko
  • štětec

Postup:

Nejprve si na tričko namalujeme krejčovskou křídou motiv kříže – pomůžeme si pravítkem. Poté motiv oblepíme páskou. Poté houbičku namáčíme do barev (některé barvy jsou vodou ředitelné!). A postupně tiskneme barevné skvrny. Nakonec do kříže děláme štětcem bílé tečky – hvězdičky. Po zaschnutí barev odloupneme pásku.

PS: Na obalu barev je napsaný postup. U některých barev je potřeba motiv z rubu přežehlit.

Můj výsledek:

Fotografie pro inspiraci:

Náramek z perel

27.07.2013 14:23

Ahoj všem :)

Jako obvykle mám pro vás nějaký tip, jak si něco vyrobit. Dnes budeme vyrábět náramek na ruku z perel.

Budeme potřebovat:

  • stužku – lze zakoupit v každé galanterii
  • perly – lze zakoupit v obchodě s korálky
  • vlasec nebo nit
  • jehlu

Postup:

Navlékneme nit nebo vlasec na jehlu a postupně „našíváme“ perly na stužku. Na konci stužku uvážeme. Aby jste postup lépe pochopili, přikládám obrázkový tutoriál.

Obrázky pro inspiraci:

T-SHIRT

22.07.2013 13:15
Jop je sice 13:15ale viděla jsem dva návody na trička a než na ně zapomenu musím je sem dát.
 
 
 
1.
 
Budete potřebovat.
  • triko (nejlépe světlé)
  • nůžky
  • šablonu tvaru který budete natiskávat
  • nožík
  • bramboru (:D)
  • inkoust
  • tužku nebo lihovku
 
Takže nejprve ustřihnete spodek trika (neni poviné ale pak je vzhled trika hezčí). Následně rozkrojíte bramboru a podle šablony na ní tužkou nebo lihovkou (nikdy sem na bramboru nekreslila takže nevim co bude vidět) obkreslíte daný tvar a ten vykrojíte. Vykrojenou část brambory potřete inkoustem a jenom natiskáváte na triko.
 
 
2.
 
Budete potřebovat.
  • Triko (jedno jaké barvy)
  • látku (jedno jaké barvy)
  • nůžky
  • jehlu a nit
  • křídu/tužku/lihovku
Nejdřív na triko nakreslíme srdce (nebo cokoliv jiného) a jako na obrázku tvar prostříháme. Z látky vystřihneme stejný tvar jako nakreslený na triku. Triko otočíme naruby a vystřiženou látku přišijeme k prostřihanému tvaru na triku. Dále můžete ustřihnou límec a triko nosit jen na jednom rameni ale to je zcela na vás.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>